dr.lidamohammadpour
دنبال کننده
144
پست
114
دکتر لیدا محمدپور جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
پست های مشابه
dr.lidamohammadpour
. #بررسی_ذخیره_تخمدان هیچ آزمایش ایده آل برای ارزیابی میزان ذخیره تخمدان وجود ندارد. تعدادی از آزمایش های غربالگری استفاده می شود ، اما هیچ آزمایش واحدی برای پیش بینی پتانسیل بارداری بسیار قابل اعتماد نیست. بنابراین ، هماهنگی آزمایشات بهترین ارزیابی را ارائه می دهد ذخیره تخمدان را با سطح #AMH و هورمون محرک فولیکول (FSH) روز سوم و سطح استرادیول آزمایش می کنیم. غلظت #FSH روز سوم سیکل قاعدگی کمتر از 10 نشان دهنده ذخیره کافی تخمدان و سطح 10 تا 15 میلی متر سطح متوسط را نشان می دهد. #استرادیول کمتر از ۸۰ در روز سوم سیکل قاعدگی هم کفایت ذخیره تخمدان را نشان می دهد. سطح AMH اندازه ذخیره #فولیکول_اولیه را منعکس می کند و بهترین نشانگر بیوشیمیایی عملکرد #تخمدان در مجموعه ای از شرایط بالینی می باشد.با افزایش سن ، سطح AMH به تدریج کاهش می یابدودر دوران یائسگی قابل تشخیص نیست. در بیمارانی که برای #آی_وی_اف (#IVF )برنامه ریزی می کنند ، سطح AMH با تعداد تخمک های بازیابی شده پس از تحریک ارتباط دارد و بهترین نشانگر برای پیش بینی پاسخ ضعیف و بیش از حد تخمدان است. بر خلاف FSH که باید روز سوم اندازه گیری شود ، AMH را می توان در هر زمان از چرخه قاعدگی اندازه گیری کرد. جواب AMH,اگر بیشتر از ۳.۵ باشد نشان دهنده ی پاسخ عالی به تحریک تخمک گذاری است،یک تا ۳.۵ پاسخ خوب به تحریک و کمتر از یک و مخصوصا کمتر از نیم نشان دهنده ی پاسخ ضعیف به تحریک تخمک گذاری است. در شرایط عادی نیاز به بررسی این آزمایشات نیست مگر در شرایط #نازایی و سن بالا و به صلاحدید پزشکتون. #دکترلیدامحمدپور #جراح_متخصص_زنان_زايمان_نازايى #بیمارستان_امام_خمینی_خوی
21 مرداد 1400 07:44:54
152 بازدید
dr.lidamohammadpour
. این فیلم( سونوگرافی) نشان دهنده ی ادرار کردن جنین پسر و تشکیل مایع #آمنیوتیک یا همان آب دور بچه است. #مایع_آمنیوتیک (AF) برای رشد و نمو طبیعی جنین بسیار مهم است. ● در نیمه دوم بارداری ، این مایع توسط ادرار و مایع ریه جنین تولید می شود و با بلعیدن جنین جذب می شود پس ترکیب #AF (مایع آمنیوتیک یا در اصطلاح آب دور بچه) منعکس کننده ترکیبی از مایع ریه جنین و ادرار جنین است. حجم روزانه ادرار دفع شده ی جنین تقریباً ۳۰ درصد از وزن بدن جنین است . 🛑استراحت مادر در موقعیت خوابیده به پهلوی سمت چپ به طور قابل توجهی تولید ادرار جنین را افزایش می دهد . تولید ادرار جنین در 14 روز قبل از زایمان کاهش می یابد. 🛑سرعت تولید ادرار جنین با شرایط مرتبط با نارسایی جفت کاهش می یابد (به عنوان مثال ، پره اکلامپسی یا همان مسمومیت بارداری ، محدودیت رشد جنین)و با شرایط مرتبط با نارسایی قلبی افزایش می یابد (به عنوان مثال ، کم خونی جنین ، تاکی کاردی فوق بطنی جنین ).
28 تیر 1400 16:50:29
281 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #همورویید #بواسیر 🛑 پیشگیری و درمان: 🌹از نشستن یا ایستادن به مدت طولانی برای کاهش فشار روی رگهای رکتوم خودداری کنید. هنگام پرستاری از نوزاد ، مطالعه یا تماشای تلویزیون دراز بکشید. 🌹 برای تسکین موقتی درد، حتی در صورت شیردهی می توانید از استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کنید. 🌹چند بار در روز کیسه یخ (با روکش نرم) را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید. یخ ممکن است تورم و ناراحتی را کاهش دهد. 🌹پس از هر بار اجابت مزاج ، مقعد خود را کاملاً تمیز کنید، از دستمال توالت نرم و بدون بو استفاده کنید که نسبت به سایر انواع تحریک پذیری کمتری دارد. 🌹پزشک شما ممکن است یک بی حس کننده موضعی یا شیاف دارویی را توصیه کند. بسیاری از محصولات تسکین دهنده بواسیر در بازار وجود دارد. به خاطر داشته باشید که بیشتر این محصولات فقط برای یک دوره کوتاه درمانی - یک هفته یا کمتر - در نظر گرفته شده اند. استفاده مداوم می تواند حتی التهاب بیشتری ایجاد کند. 🌹یبوست ایجاد کننده و تشدید کننده ی همورویید است.پس نباید یبوست داشته باشید. اقدامات لازم برای جلوگیری از یبوست را انجام دهید: 💮یک رژیم غذایی با فیبر بالا که شامل مقدار زیادی میوه ، سبزیجات ، غلات سبوس دار است ، استفاده کنید. 💮 آب زیادی بنوشید (هشت تا 10 لیوان در روز). 💮 ورزش منظم داشته باشید ، حتی اگر زمان کمی برای پیاده روی کوتاه و سریع دارید. 💮وقتی تمایل به اجابت مزاج دارید ، منتظر دستشویی رفتن نباشید. انتظار می تواند مدفوع را خشک کند. همچنین سعی کنید هنگام حرکت روده ها فشار وارد نکنید و بیش از زمان لازم روی توالت ننشینید زیرا این امر فشار بیشتری به منطقه وارد می کند. 💮روزانه تمرینات کگل انجام دهید. کگل باعث افزایش گردش خون در ناحیه رکتال و تقویت عضلات اطراف مقعد می شود و احتمال بواسیر را کاهش می دهد.همچنین عضلات اطراف واژن و مجرای ادرار را تقویت می کند ، که می تواند به بدن شما کمک کند تا پس از زایمان سریعتر بهبود یابد. در مورد تمرینات کگل در پست های بعدی بیشتر یاد میگیرم. 🛑در مورد همورویید در صورت درد شدید و ادامه ی درد حتما به جراح مراجعه کنید.
24 تیر 1400 11:53:20
291 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #بیبی_چک یا #تست_بارداری_خانگی یک تست حاملگی است که جهت تشخیص وجود هورمون بارداری B-HCG در ادرار استفاده میشود. این محصولات میزان هورمون بارداری در ادرار شما را شناسایی کرده و آن را با ایجاد خط قرمز به شما نشان میدهند. زودترین زمانی که ممکن است هورمون بارداری داخل خون و ادرار شود، ۸تا۹ روز بعد از تخمکگذاری است؛ اما توجه کنید که این زمان «زودترین» زمان است. معمولا ۷تا ۱۰روز پس از لقاح سطح این هورمون در خون به حدی میرسد که قابلتشخیص است، اما در صورت منفی شدن حاملگی رد نمیشود و در صورت شک به حاملگی چند روز بعد باید مجدد چک شود .بیشتر این تستها در روز اول از موعد دوره ماهانه بعدی، تنها قادرند 16 درصد از بارداریها را تشخیص دهند. برای دریافت دقیق ترین و قابل اعتمادترین نتیجه بهتر است تا یک هفته بعد از به تعویق افتادن پریود صبر کنید وبهتر است این تست را حداقل ۱۴ روز بعد از آخرین نزدیکی خود انجام دهید که پس از آن مشکوک به بارداری شدهاید.
27 دی 1399 11:19:43
55 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #هفته_بیست_و_هشتم_بارداری جنین اندازه بادمجان😍 تبریک میگم، اکنون شما رسما در سه ماهه سوم و آخر بارداری خود هستید و مطمنن حرکات کودک خود را نیز احساس می کنید. در این هفته ، پلک های کودک شما تا حدی باز است. همان پلک های ریز اکنون مژه دارند. وقت آن است که کودک شروع به اضافه وزن گرفتن برای زندگی خارج از رحم کند. کودک شما اکنون حدود (۳۷ سانتی متر) طول دارد و وزن اکثر نوزادان با این اندازه تقریباً (0.9 تا 1.1 کیلوگرم) وزن است. مغز کودک شما نیز در این هفته در مرحله تولید عمده قرار دارد. مغز شروع به ایجاد برجستگی ها و تورفتگی های عمیق می کند و مقدار بافت در حال افزایش است. در این هفته از نظر دیابت بارداری و کم خونی و فشار خون بررسی می شوید.
02 تیر 1400 07:40:23
110 بازدید
dr.lidamohammadpour
. حال یه پزشک زنان وقتی خوبه که مامان و جوجه هر دو خوب باشن😍🐣 #دکتر_لیدا_محمدپور #جراح_متخصص_زنان_زايمان_نازايى_زيبايي #بیمارستان_امام_خمینی_خوی
19 خرداد 1400 13:40:07
71 بازدید
دکتر لیدا محمدپور
0
0
. #حاملگی #مولار