dr.lidamohammadpour
دنبال کننده
139
پست
114
دکتر لیدا محمدپور جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
پست های مشابه
dr.lidamohammadpour
. #هفته_دوازدهم_بارداری جنین اندازه ی لیموترش😍 در این هفته جنین شما می تواند دستان خود را باز و بسته کرده و انگشتان پای خود را حلقه کند. جنین شما ده انگشت دارد (دیگر بدون بند است) و موهای ظریف روی پوست لطیف جنین رشد می کنند. ورزش می تواند به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید. همچنین باعث افزایش روحیه ، بهبود خواب ، کاهش درد می شود و شما را برای زایمان آماده می کند.ورزش به شما کمک می کند تا قدرت و استقامت لازم را برای کنترل وزن اضافی که تحمل می کنید ، داشته باشید. ورزش به جلوگیری از برخی از دردها و دردهای بارداری کمک میکند ، و یک کاهش دهنده عالی استرس است. نوشیدن مایعات کافی به جلوگیری از مشکلات رایج در بارداری مانند بواسیر ، یبوست و عفونت های مثانه کمک می کند. #غربالگری_اول رو فراموش نکنین.
14 بهمن 1399 11:58:37
19 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #هفته_بیست_و_هفتم_بارداری جنین اندازه ی گل کلم😍 شما در سه ماه ی اخر بارداری هستین و کودک شما در این سه ماه وزن گیری میکند. با رشد کودکتان ، سوزش معده ، افزایش وزن ، کمر درد و تورم افزایش می یابد. بین هفته های ۲۴ تا ۲۸ ، از نظر #دیابت_بارداری بررسی می شوید. دیابت بارداری نتیجه تغییرات هورمونی در دوران بارداری است که در تولید انسولین و یا مقاومت در آن اختلال ایجاد می کند. در پایان هفته ی ۲۷ و طبق نظر پزشکتان،اگر گروه خونی شما منفی و همسرتان مثبت است #روگام تزریق کنید. در صورت مشاهده کاهش حرکت (کمتر از ۶ تا ۱۰ حرکت در ساعت) ، با پزشک خود تماس بگیرید. ورزش می تواند به شما کمک کند تا بهتر بخوابید و انرژی بیشتری داشته باشید. به یاد داشته باشید که همیشه قبل از شروع یک برنامه ورزشی جدید در بارداری با پزشک خود مشورت کنید. خوردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل می تواند سطح انرژی شما را بهبود بخشد.
23 خرداد 1400 06:27:44
106 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #مادرانه❤️ از زبان تمام مادران باردار عزیز🌹 #دکترلیدامحمدپور #جراح_متخصص_زنان_زايمان_نازايى_زيبايي
14 بهمن 1399 05:35:58
17 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #عوارض_کرونا_در_بارداری مطالعات انجام شده تا به امروز نشان می دهد که زنان باردار بیشتر از سایرین به ویروس کرونا مبتلا نمی شوند ، اما در صورت ابتلا به کووید -19 در معرض عوارض بیشتری قرار می گیرند. در زنان باردار با علائم COVID-19 ، #زایمان_زودرس دو برابر بیشتر است و یک مطالعه اخیر نشان داده است که باردار مبتلا به کرونا بیشتر در معرض ابتلا به #پره_اکلامپسی(#مسمومیت_بارداری) بوده و احتمال نیاز به سزارین اورژانسی زیاد است.خطر #مرده_زایی نیز افزایش می یابد. زنان باردار بالای 35 سال ، BMI بیست و پنج(۲۵) یا بیشتر و کسانی که از قبل بیماری خاصی مانند فشار خون بالا و دیابت داشتند ، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری شدیدتر کرونا هستند و نیاز به بستری در بیمارستان در آنها بیشتر است. تحقیقات تا به امروز نشان می دهد کرونا منجر به محدودیت رشد جنین نمی شود و سقط جنین را نیز افزایش نمی دهد. ابتلا به #کوید_۱۹ منعی برای شیردهی نیست چون تحقیقات نشان می دهید شیر ویروس را به نوزاد منتقل نمیکند ولی مادر مبتلا باید به هنگام _شیردهی ماسک بزند و دست های خود را قبل از لمس نوزاد شست و شو بدهد. تا زمانی که درگیر #پیک_پنجم_کرونا هستیم لطفا و خواهشا مادران باردار عزیز جز برای موارد اورژانسی از منزل خارج نشن وتمام پروتکل ها رو رعایت کنند🙏 #دکتر_لیدا_محمدپور #جراح_متخصص_زنان_زايمان_نازايى #بیمارستان_امام_خمینی_خوی
19 مرداد 1400 15:56:13
170 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #روز_مادر #روز_زن ❤🌹 #روز_مادر_مبارک❤ #روز_زن_مبارک🌹 #دکترلیدامحمدپور #جراح_متخصص_زنان_زايمان_نازايى_زيبايي
14 بهمن 1399 09:21:28
8 بازدید
dr.lidamohammadpour
. #کم_خونی در بارداری#آنمی در حاملگی طبیعی ،افزایش بیشتر حجم پلاسما نسبت به افزایش توده RBC با کاهش متوسط غلظت هموگلوبین همراه است که از آن به عنوان کم خونی فیزیولوژیک یا رقت آور حاملگی یاد می شود.بیشترین عدم تناسب بین میزان افزایش پلاسما و RBC به گردش خون مادر در اواخر سه ماهه دوم تا اوایل سوم اتفاق می افتد. بنابراین کمترین غلظت هموگلوبین به طور معمول در هفته های ۲۸ تا ۳۶ اندازه گیری می شود . مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها - کم خونی در زنان باردار را به شکل سطح هموگلوبین کمتر از ۱۱گرم در دسی لیتر (تقریباً معادل هماتوکریت کمتر از ۳۳ درصد) در سه ماهه اول و سوم و کمتر از ۱۰.۵گرم در دسی لیتر (هماتوکریت کمتر از ۳۲ درصد) در سه ماهه دوم تعریف می کند. با این حال ، بعد از حذف علل پاتولوژیک کم خونی ، می توان هموگلوبین 10 گرم در دسی لیتر را به کم خونی فیزیولوژیکی نسبت داد ، زیرا عوامل مختلفی می توانند بر سطح طبیعی هموگلوبین در یک فرد خاص تأثیر بگذارند. ( در غیاب فقر آهن ،MCV کمتر از ۸۰ میتواند ناشی از تالاسمی باشد،که الکتروفورز هموگلوبین به تشخیص کمک کننده است)
21 بهمن 1399 10:59:21
19 بازدید
دکتر لیدا محمدپور
0
0
. #چرخه_قاعدگی